Tårtor

Doptårtor för dig i Hagfors, Munkfors, Sunne & Torsby

Här hos oss, Citykonditoriet i Sunne AB, hittar du flera färdiga tårtor som du kan välja bland emellan. Vi är företaget för dig som är i behov av doptårtor i Hagfors, Munkfors, Sunne eller Torsby med omnejd. Dessutom har du som kund möjligheten att beställa din egen tårta utifrån dina önskemål. Vi kan erbjuda er allt från doptårtor till födelsedagstårtor och bröllopstårtor.
Med tanke på att vårt konditori ligger i Sunne kan vi erbjuda det här till er i bland annat Munkfors, Hagfors och Torsby. Givetvis välkomnar vi alla in till vårt konditori, oavsett vart du kommer ifrån.
Vid en specialbeställning ser vi till att lägga ner allt arbete som behövs, det är även viktigt att vi lyssnar och tar till oss kunden önskemål. Genom önskemålen kan vi göra tårtan som du vill ha den. Vårt mål är att det slutgiltiga resultatet ska bli så likt din vision som möjligt.
Även på de övriga tårtorna lägger vi ner mycket arbete, de bakas för att vi ska kunna ge kunderna det kvalitativa resultatet de önskar. Oavsett om du köper en färdig tårta eller beställer en kan du räkna med en väl bakad tårta.
Ifall det här är något som intresserar dig i exempelvis Munkfors, Sunne, Hagfors eller Torsby är du välkommen till oss. Du kan även kontakta oss om du har några frågor eller vill ha ytterligare information om våra tårtor och specialbeställningar.