Födelsedagstårtor

Födelsedagstårtor utifrån dina önskemål

Fyller du eller någon i din närhet år, letar du efter fina födelsedagstårtor för att fira på bästa sätt? Hos oss på Citykonditoriet i Sunne AB kan du få all den hjälpen du behöver för att få den perfekta tårtan till födelsedagen. Vårt konditori ligger i Sunne men vi vänder oss även till er i närliggande områden, så som Hagfors, Munkfors och Torsby med flera.
Vi har en stor ambition för tårtor, det har blivit en stor del av vårt arbete. Att få göra födelsedagstårtor och förgylla någons födelsedag är en lycka som är obeskrivlig. Som sagt finns det ett par färdiga tårtor att välja mellan men du kan även lägga en specialbeställning om så önskas. Vid en specialbeställning kan du lägga fram dina önskemål för att få tårtan unik och individuell. Med hjälp av vår tidigare kunskap och erfarenhet kommer vi kunna leverera fina födelsedagstårtor utifrån de önskemålen vi får. Förhoppningen är att du som kund ska bli helt nöjd med tårtan vi skapar åt dig.
Befinner du dig i eller i närheten av Sunne, Munkfors, Hagfors eller Torsby och är intresserad av den perfekta födelsedagstårtan är du varmt välkommen in till oss. Det går även bra att höra av sig till oss om det skulle finnas några frågor eller funderingar kring våra födelsedagstårtor eller vårt arbete.